Cum să eliminați papilomul la domiciliu

Papilomii sunt formațiuni mici pe suprafața pielii de natură benignă care apar ca urmare a infecției umane cu virusul papilomului. Astăzi – acesta este cel mai frecvent virus, care a infectat aproximativ 80% din locuitorii lumii. Trateaza papilomul in spital.

Îndepărtarea papilomelor la domiciliu Există modalități eficiente de a elimina papilele la domiciliu. Scoaterea cu bandă adezivă. Puteți elimina tumora cu o bandă adezivă medicală, care este impregnată cu o soluție specială. Este vândut gratuit în farmacii. O bucată mică de astfel de bandă trebuie lipită pe formare și trebuie lăsată timp de 5 până la 6 zile. Înainte de al scoate, umeziți-l cu apă. uzual Papilomul este ușor de îndepărtat împreună cu panglica. Dacă nu se întâmplă acest lucru, procedura se repetă până la eliminarea completă. Îndepărtarea cu ajutorul unor remedii pe bază de plante. Puteți elimina papilomul cu aloe. Pentru a face acest lucru, un tampon de bumbac este umezit în sucul acestei plante și atașat la tumoare cu un plasture. Schimbați-l la fiecare 3-4 ore. Ca urmare a acestei proceduri, puteți scăpa complet de aceste probleme în câteva săptămâni. Un rezultat bun este obținut la lubrifierea neoplasmului alcool tinctura de cap de păpădie înfloritoare. Ei ar trebui să umple foarte bine borcanul și să-l varsă cu un triplă colin, după care este închis cu un capac și așezat într-un loc întunecat timp de două săptămâni. Papiloamele sunt lubrifiate cu soluția rezultată de 3 până la 5 ori pe zi până când dispar complet. Păstrați infuzia în frigider.

Foarte bine de la neoplasme ajută unguentul de usturoi. Pentru a face acest lucru, trebuie să tăiați usturoiul fin, pentru a face 1 linguriță, care este apoi amestecat cu 2 lingurițe. orice cremă. Unguentul este aplicat pe bandaj și atașat la papilom cu un plasture timp de 3 ore. Apoi, bandajul este îndepărtat și pata inflamată este spălată bine cu apă cu săpun. Această procedură se efectuează zilnic timp de 2 până la 4 săptămâni.

Cel mai eficient mijloc este sucul de celandină. Dacă o plantă proaspătă este dificil de găsit, atunci puteți cumpăra un extract de droguri. Când se folosește celandina, papilomul este cauterizat și după mai multe proceduri dispare. Înainte de a aplica sucul, este necesar să lubrifiați pielea din jurul neoplasmei cu orice cremă. Îndepărtarea cu uleiuri. Recent, o varietate de uleiuri a început să câștige popularitate. De exemplu, ulei de arbore de ceai Se utilizează pentru a elimina o varietate de formațiuni care apar pe piele. Ajută la scăderea papiloamelor. Pentru a face acest lucru, în fiecare zi, trebuie să aplicați o cantitate mică de ulei pe ele până când acestea cad. Un rezultat bun aduce uleiul de ricin. Zona pre-afectată trebuie curățată, după care se aplică uleiul. Procedura se efectuează zilnic pe timp de noapte. Dimineața, uleiul este spălat. După mai multe tratamente, pielea este complet curățată.

Îndepărtarea de papilome cu alte căi de atac interne

Puteți elimina tumorile cu ajutorul anumitor alimente. lua în interiorul coajei de banane și șterge zona afectată de mai multe ori pe zi. Această metodă vă permite să scăpați de papiloame în câteva săptămâni.

Ceapa de ceapa este un alt remediu eficient. Ar trebui să fie plasat într-un borcan de sticlă și turnat cu oțet de masă, după care recipientul este acoperit cu o cârpă densă și transportat într-un loc răcoros. Acolo ea a insistat timp de două săptămâni. După aceea, cojile, gata pentru utilizare, sunt scoase din borcan și uscate puțin. Aplicați-l în zona afectată în 2-3 straturi înainte de a merge la culcare. Dimineața, cojile sunt îndepărtate, iar acest loc este îngrășat cu jeleu de petrol. Eliminarea papiloamelor prin mijloace chimice La domiciliu, este posibil să se elimine neoplasmele folosind o varietate de substanțe chimice. Deși o astfel de procedură pentru îndepărtarea lor este destul de dureroasă, dar vă permite să scăpați de ele foarte repede. Dar dacă este folosit în mod necorespunzător, se pot obține arsuri chimice mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul precedent Cum să scapi de papilom acasă
Articolul următor Cum să eliminați rapid și rapid creșterile, papiloamele