Tratamentul papilomelor cu plante

De cele mai multe ori, răspunsul la întrebarea cum să scapi de papiloame pe corp este asociat cu utilizarea plantelor. Proprietățile curative ale acestora sunt indiscutabile. Plantele sunt folosite în medicina modernă. Rareori în formă pură, mai des – ca enzime în formulările de medicamente. Exemple de plante medicinale sunt: ​​păpădia, celandina, ceapa, usturoiul, planta, etc. Există chiar și o astfel de direcție de medicină, ca medicament pe bază de plante. Și dacă virusul HPV infectat, se pune întrebarea cum să se elimine papilele la domiciliu, atunci mijloace mai accesibile decât utilizarea plantelor pe care nu le-a găsit.

Remediile populare pentru papilomatoza iau in considerare:

Nuc de nuc
Doar fructele verde tinere ajută la vindecarea papilomului. Nucile colectate sunt plasate într-o oală sau în cutie, turnate cu kerosen și insistă timp de 3 săptămâni. La sfârșitul perioadei, masa nuci-kerosen se filtrează și se încălzește. Unguentul rezultat se aplică zilnic până când dispare papilloma în sine.

Suc de cartofi
Se ia intern, dimineața pe stomacul gol, câte 100 ml fiecare.

Usturoiul. Un cap trebuie să fie zdrobit și adăugat la orice cremă de corp. Papilomia poate fi eliminată după 2-3 săptămâni de utilizare a unei astfel de mase.

Sucul de cartofi se bea pe stomacul gol

Această floare interioară este cunoscută pentru proprietățile sale de vindecare. Sucul său este bogat în oligoelemente și ajută la depășirea unui număr mare de boli. Tratamentul homeopatiei pentru papilome este de asemenea realizat de această plantă. Pentru aceasta, o frunză este tăiată, zdrobită și aplicată în zona deteriorată ca un unguent. De sus este acoperită cu un bandaj și fixată cu un tencuială. Prelucrarea zilnică a papilomului cu pastă de aloe dă un rezultat pozitiv după 1-2 săptămâni.

rostopască
Există multe rețete bazate pe sucul acestei plante medicinale. Se aplică la creștere, atât în ​​formă proaspătă, cât și sub formă de tinctură. Enzimele papilomului de arsură de celandină și după câteva zile dispare.

păpădie
Cum de a aduce papilele acasă cu ajutorul acestei plante a fost cunoscută de mult timp. Sucul de papadie este folosit pentru a face tincturi de colonie. Alcoolul lichid arde și dezinfectează papiloamele, în special în procesarea zilnică.

Papadia este folosită pentru a crea o tinctură de colonie.

Ceapa Husk
Dacă un pacient are o întrebare despre modul de tratare a papilomului, atunci este puțin probabil să vină în minte faptul că coaja de ceapă este un remediu bun. Este colectat într-un recipient și oțet turnat. După 2 săptămâni, se scoate, se usucă, se sfărâmă și se aplică la papilom. Tratarea suprafeței pielii este necesară, alternând această unealtă cu un hidratant. Ceapa Husk este un desicant puternic.

Cum puteți vindeca virusul HPV în sine cu ajutorul plantelor, va fi dificil să aflați fără a consulta un medic. Tipul exact de virus nu poate fi determinat singur.

Dacă vă adresați unui dermatolog și dacă ați trecut toate testele necesare, puteți obține un răspuns la toate întrebările.

Cum puteți trata factorii externi în prezența HPV în organism, un specialist va determina de asemenea. În plus, cât timp va dura până la finalizarea procesului de recuperare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul precedent Cum să eliminați rapid și rapid creșterile, papiloamele
Articolul următor Dieta prin care Antonia se menține în formă