Dieta prin care Antonia se menține în formă

De când a apărut în showbizul românesc, Antonia a avut o siluetă de invidiat. Partenera actuală a lui Alex Velea arata foarte bine, în ciuda celor trei sarcini pe care le-a avut. Este şi moştenire genetică, întrucât mama ei arata impecabil, dar şi puţină muncă şi implicare. Mai jos găseşti trucuri, dar şi dieta de slăbit cu care Antonia se menţine în formă.

Pe numele real Antonia Clara Iacobescu, cântăreaţă s-a născut în 1989 şi a petrecut o parte din copilărie în statul american Utah, dar şi în Nevada. A născut prima dată în 2010, o fetiţă pe nume Maya Rosaria Castellano. Relaţia cu tatăl acesteia nu a rezista mult, astfel că destul de repede a divorţat de el. La scur timp după aceea s-a cuplat cu Alex Velea, căruia i-a dăruit doi băieţi.

Dieta de slăbit cu care Antonia arată impecabil

Conform spuselor ei, alimentaţia echilibrată şi exerciţiile fizice sunt secretul.

„Fără grăsimi, fără carne în ulei. În mare parte mănânc carne la grătar, pui sau mușchi de vită, orez, cu multe legume pur și simplu. Lumea crede că trebuie să faci foamea și nu e bine. Dimpotrivă, nu funcționează așa. Cel mai bine e să ai o dietă echilibrată. Trebuie să faci și sport, să îți pui corpul în mișcare”, a spus cântăreaţă.

„Fac sală cât de des pot, dar și mănânc destul de mult, doar că sănătos: piept de pui sau vită, broccoli, sparanghel, salate”.

Are sau nu intervenţii chirurgicale? Se pare că Antonia nu are nici o operaţie de înfrumsețare, dar nu ar spune nu, dacă ar considera că i-ar fi necesare.

     Singura procedură pe care am făcut-o la nivelul feței este PRP, tratament ce constă în hidratarea feței, nimic altceva ce nu ar fi recomandat la 30 de ani. Din contră, cred că trebuie să învățăm să începem devreme să avem grijă de tenul nostru prin proceduri de genul PRP, ca să prevenim, să nu ajungem să ne panicăm la o vârstă înaintată, când te sperii că îți „cade fața. Bineînțeles, totul făcut cu control și simț de răspundere, a adăugat Antonia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul precedent Tratamentul papilomelor cu plante
Articolul următor Antonia: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri, tarife