Antonia, mai sexy ca niciodată. A pozat fără sutien!

Antonia, pe numele său complet Antonia Clara Iacobescu, este considerată una dintre cele mai sesy vedete din showbiz-ul autohton. Artista, în vârstă de 32 de ani, are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic. Are un trup cu forme mai mult decât apetisante, cu care atrage atenția oriunde își face apariția.

Antonia a postat, pe contul său de socalizare, trei fotografii în care apare fără sutien.

În două dintre ele, vedeta stă întinsă pe jos, într-o ipostază super senzuală, îmbrăcată întro pereche de blugi și fără nimic în partea de sus. În cealaltă imagine, cntăreața a pozat în picioare, cu spatele, punându-și în evidență posteriorul ferm și bombat.

Antonia, mai sexy ca niciodată. Cum au reacționat cei care au văzut-o

Fotografiile postate de Antonia au adunat numeroase arecieri din partea internauților, dar și foarte multe comentarii.

”Regină”, ”Cea mai frumoasă femeie”, ”Superbă”, ”Frumusețe”, ”Pepeni, hai la pepeni”, ”Ești o frumusețe”, ”Ești o bombă”, ”Felină”, ”Super frumoasă”, ”Bună rău”, ”Naturalețe, nimic mai mult de spus”, au comentat internauții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul precedent Cum să eliminați paraziți din organism la domiciliu-remedii populare și remedii pentru copii și adulți
Articolul următor Româncele cuceresc Australia! Sorana Cîrstea a eliminat-o pe Petra Kvitova pentru al doilea an la rând, iar Irina Begu a învins-o dramatic pe Ocean Dodin! Avem 5 jucătoare calificate în turul secund la Australian Open